Om mig

Hej! Jeg hedder Jan og er manden bag SEO Coaching

Jeg elsker online marketing, vin og triatlon.

Jeg er oprindelig fra Lynge i Nordsjælland og er uddannet cand.merc. fra CBS og har også en MBA. Jeg har tidligere arbejdet for store internationale firmaer som Hewlett-Packard og CSC, men de sidste 15 år har jeg været engageret i min egen virksomhed, JPO Marketing, som leverer online marketing ydelser til mellemstore firmaer.

I den forbindelse er jeg ofte stødt på kunder, der ikke er interesseret i at betale høje konsulenthonorarer for at en SEO konsulent skal gøre arbejdet, men omvendt heller ikke har viden eller færdigheder til selv at gøre arbejdet.

Derfor har jeg startet SEO Coaching. Så du kan få rådgivning, støtte og coaching om søgemaskineoptimering, men selv må udføre arbejdet under kyndig vejledning.

Du kan få et SEO kursus, der passer præcist til dig. Du kan starte med mit gratis SEO kursus, som lærer dig alt det grundlæggende og derefter kan du gøre dig endnu dygtigere og opnår endnu bedre resultater med nogle af de lidt mere avancerede kurser.

Men alle kurser er ikke-tekniske! SEO er nemlig langt fra (kun) et spørgsmål ok teknik, men mere nogle grundlæggende færdigheder, alle kan erhverve sig. Og har du først fat i disse færdigheder, så kommer succes’en med SEO også og du vil opleve stor vækst i din forretning.

Men start med mit gratis SEO Kursus – du finder tilmeldingen nedenfor.

Med venlig hilsen og på gensyn.

Jan

Lær SEO - Kom godt i gang med mit gratis SEO Kursus.