25. maj

0 kommentarer

Coachingydelser findes også online

Af seocoaching

25. maj 2020


Her på SEOCoaching leverer vi coachingydelser til virksomhedsejere i små virksomheder, der gerne vil findes i Googles søgemaskine, når der søges efter deres produkter og ydelser. Det gælder naturligvis også andre, der leverer en anden form for coachingydelser.

En af vores nyeste kunder er mentaltræner og leverer coachingydelser til elitesportsudøvere ved hjælp af blandt andet act terapi og andre mentale træningsformer. Han får de fleste af sine klienter fra markedsføring på de sociale medier og så ikke mindst den organiske trafik fra søgemaskinerne.

Vores egne coachingydelser har i dette tilfælde været lidt opdelt, da vi har foretaget selve analyse-delen selv og også forestået den tekniske SEO, der skulle udføres på websiten. Dette er ofte områder, hvor selv de skarpeste firmaejere og selvstændige må give op og overlade det til konsulenter, der ved hvad de laver.

Og så har vi efterfølgende udarbejdet en plan, som Henrik i dette tilfælde, så selv har stået for at implementere. Planen har indeholdt en detaljeret beskrivelse af hvad der skulle gøres, i hvilken rækkefølge og hvordan. Det har for eksempel set sådan ud:

  1. Målret side /eksempel.html mod søgeord ‘bedste xx’
  2. Ret title tag, så den første sætning er søgeordet.
  3. Lav en metabeskrivelse, der indeholder søgeordet.
  4. Gør teksten længere, så den fylder minimum 1.000 ord.
  5. Lav 2-3 under-overskrifter, der indeholder varianter af søgeordet.
  6. Indsæt et billede eller grafik, der øger værdien af indholdet og skriv en alt-tekst med søgeordet.
  7. Link til denne side fra teksten på 3-4 andre sider på din website.

Når siden er oprettet/optimeret får vi besked fra vores projektstyringsværktøj og kan gå ind og evaluere siden og give feedback. Som regel er det kun få ting, der efterfølgende skal rettes til og så kan der sættes hak ved denne del af planen og man kan gå videre til det næste skridt.

En sådan SEO coaching gør dels kundens website meget stærkere og får den højere placeret i Google og så øger det samtidigt kundens SEO kompetencer, så man på længere sigt selv kan foretage SEO uden den store rådgivning.

seocoaching

Om forfatteren

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Lær SEO - Kom godt i gang med mit gratis SEO Kursus.